LLIBRES
Dimecres 29 de gener > 19 h
Club del còmic
El arte de Charlie Chan Hock Chye, de Sonny Liew
Tertúlia adreçada a persones adultes que han llegit la mateixa novel·la gràfica.Activitat de continuïtat. Cal inscripció prèvia. Modera: Daniel Rio.


MÚSICA
Dimecres 29 de gener > 19 h
Club de música: Viatge d’hivern de Franz Schubert
A càrrec d’Anna Romeu Solà, musicòloga i professora del Dept. d’Educació de la Generalitat.
Club per escoltar activament i comentar en grup aquesta obra musical clàssica universal amb l’objectiu de conèixer les seves característiques i matisos, la biografia del seu compositor, aspectes musicals de la composició, el seu context artístic i històric, etc. Cal inscripció prèvia; gratuït.


TALLER
Dijous 30 de gener > 10 h
eBiblio, la biblioteca digital
Vine amb la teva tauleta, el mòbil o el portàtil i aprèn a treure suc a l’eBiblio, el servei de préstec de documents digitals de la Biblioteca 100% gratuït, fàcil i per a totes les edats. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Magda Bartrolí.


LLIBRES
Dijous 30 de gener > 19 h
Club de lectura: Luna lunera, de Rosa Regàs
Modera: Maria Enrich. Activitat de continuïtat. Cal inscripció prèvia.


LLIBRES I CINEMA
Divendres 31 de gener > 18 h
Club de literatura i cinema
Cicle «Cinema i presons»: Papillon
Projecció de l’adaptació de la novel·la d’Henry Carrière, dirigida per Franklin J. Schffaner (1973) i tertúlia posterior. Prèviament, els participants s’han d’haver llegit el llibre que els proporcionarà la Biblioteca. Modera: Joan Millaret.


EXPOSICIÓ
Fins al 28 de febrer >Punt dels lectors
Entre temps, de Mercè Viadiu
La Mercè va iniciar el camí en la tècnica de la ceràmica als 20 anys. Ara presenta una petita mostra del seu treball acurat, que no deixa indiferent. Ceràmica on expressa sentiments, vivències i actituds davant el món.


EXPOSICIÓ
Fins al 31 de gener > Sala d’exposicions
Mirades, de Miquel Solà Rossell
Una selecció de fotografies que mostren les mirades diverses que l’autor s’ha anat trobant en els seus viatges arreu del món.