INFANTILS I FAMILIARS
26 dv. > abril> 19 h > Biblioteca Central
La Festa dels peluixos a la Biblioteca
La Biblioteca vol celebrar el seu 20è aniversari convidant a passar la nit els peluixos dels nens i nenes. Els peluixos dormiran a la Biblioteca però també llegiran i escolliran contes per als seus propietaris. L’endemà els podreu recollir a les 11 del matí i escoltar tots junts el conte La joguina preferida de l’Emily Braun, d’Anna Garcia. També us endureu un obsequi de record de la nit dels peluixos. Adreçat a infants de 3 a 9 anys. Més informació a l’àrea infantil de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.


INFANTILS I FAMILIARS
27 ds. > abril> 11.30 h > Biblioteca Central
L’hora del conte de la Festa dels peluixos La joguina preferida de l’Emily Braun, a càrrec d’Anna Garcia
Un conill de peluix és la joguina preferida de l’Emily Braun, passen moltes aventures junts. La Princesa Glorianna lll vol el peluix a qualsevol preu. L’Emily li explicarà com pot tenir una joguina seva…Tot jugant aprenem a compartir i estimar les nostres joguines.
Adreçat a infants a partir de 3 anys.


LLIBRES

27 ds. > abril> 11 h > Biblioteca Central
Club de filosofia
No-res: què és important a la vida?, de Janne Teller
Modera: Rafa Carmona
Espai de reflexió i tertúlia a l’entorn de la lectura d’un text filosòfic. Cal inscripció prèvia. Preu d’inscripció anual: 6 €


CONFERÈNCIA

30 dm. > abril > 19 h > Biblioteca Central
Com entendre’ns amb els adolescents (estratègies de comunicació)
Es proposaran alternatives útils per abordar el diàleg amb els i les adolescents. A càrrec de María Inés Vidal Maruri, llicenciada en psicologia i terapeuta.
Ho organitzen: APPA (Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia) i Biblioteca Central d’Igualada.


 

EXPOSICIONS
Del 29 d’abril al 10 de juny > Punt dels lectors. 3ª planta
Aquarel·les i retrats / Avelina Esteban
Aquesta usuària de la Biblioteca mostra una tria del que ha anat fent durant anys, com un seguit d’il·lustracions de moda plenes de força i color i que van de la pintura a les manualitats tèxtils.

 

TwitterFacebook