PRESENTACIÓ
Dimecres 15 de juliol> 19 h
Presentació de llibre i concert: Ilíada, d ‘Homer
Presentació de la nova edició d’aquest llibre, que ha publicat Adesiara, amb traducció de Montserrat Ros. A continuació tindrà lloc el concert Passió, llàgrimes i mort, on la soprano Eulàlia Ara i el pianista Josep M. Escribano interpretaran àries d’òpera relacionades amb els poemes homèrics. Hi intervindran: Jaume Pòrtulas, catedràtic de filologia grega de la UB, i Jordi Raventós, editor. Ho organitzen: Òmnium Anoia, Biblioteca i Adesiara Editorial. AFORAMENT LIMITAT.

PRESENTACIÓ
Dijous 16 de juliol> 19 h
Presentació de Conexión monástica”, d’Albert Riba
L’autor igualadí Albert Riba publica un nou llibre per ajudar a millorar la gestió i el funcionament de les empreses. En aquest cas, explica la utilitat d’algunes pràctiques mil·lenàries per al vertiginós segle XXI. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. Ho organitzen: Òmnium Anoia, Biblioteca i Llibreria Aqualata. AFORAMENT LIMITAT.

EXPOSICIONS
Prorrogada fins al 31 d’agost > Punt dels Lectors
Interpretant realitats i ficcions, de Teresa Suau Fa
L’autora ha trobat en l ail·lustració un refugi i una manera d’acostar-se a la realitat per reinterpretar-la, amb un llapis, amb un pinzell o davant d’una pantalla.