EXPOSICIONS
Fins al 17 d’octubre > Sala d’exposicions
Antoni M. Badia i Margarit: filòleg, gramàtic i lingüista
La Generalitat  ha declarat l’any 2020 Any Badia i Margarit, amb motiu del centenari del seu naixement. Badia i Magarit tenia vincles amb Igualada i part de la seva biblioteca familiar va ser donada a la Biblioteca Central. Per això, la Biblioteca es vol afegir a la commemoració dedicant-li una exposició que vol ser una pinzellada de la seva vida i extensa obra.

TALLERS
Dissabte 19 de setembre > 10:30 a 12:30 h
La gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana
L’Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC)  a Igualada organitza el X Seminari sobre coses que cal saber de la llengua catalana. Anirà a càrrec de Josep M.Mestres i és gratuït. Cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a: aplecaplec@gmail.com.

Fins al 16 d’octubre > Punt dels Lectors
Una petita part del món, de Sara&Bugs
Quadres sobre tela de cotó, i altres articles de fusta pintats a mà utilitzant tècnica acrílica – mixta. Pintures originals, i objectes il·lustrats, com tasses o totebags, plens de vida i color, on es plasmen les aventures dels personatges de sara&BUGS, que transmeten alegria a petits i grans.

LLIBRES
Dijous, 17 i 24 de setembre > 19 h
Club de lectura amb “El conte de la serventa”, de Margaret Atwood
Modera: Maria Enrich. Cal inscripció prèvia.

FIRES

Del 25 de setembre al 3 d’octubre
9è Mercat de Lletres d’Igualada
La nova edició del Mercat de Lletres es farà exclusivament als espais interiors de la Biblioteca i serà imprescindible la inscripció prèvia a les activitats, ja que les places seran molt limitades. Per tal d’espaiar-les es faran del divendres 25 de setembre al dissabte 3 d’octubre. Hi participaran autors com Care Santos, Jaume Copons i el col·lectiu d’Autors en ruta, que inclou els escriptors de novel·la històrica Núria Pradas, Màrius Mollà, Glòria Sabaté i Tània Juste.