EXPOSICIONS
Fins al 17 d’octubre > Sala d’exposicions
Antoni M. Badia i Margarit: filòleg, gramàtic i lingüista
La Generalitat  ha declarat l’any 2020 Any Badia i Margarit, amb motiu del centenari del seu naixement. Badia i Magarit tenia vincles amb Igualada i part de la seva biblioteca familiar va ser donada a la Biblioteca Central. Per això, la Biblioteca es vol afegir a la commemoració dedicant-li una exposició que vol ser una pinzellada de la seva vida i extensa obra.

Fins al 30 d’octubre > Punt dels Lectors
Una petita part del món, de Sara&Bugs
Quadres sobre tela de cotó, i altres articles de fusta pintats a mà utilitzant tècnica acrílica – mixta. Pintures originals, i objectes il·lustrats, com tasses o totebags, plens de vida i color, on es plasmen les aventures dels personatges de sara&BUGS, que transmeten alegria a petits i grans.

FIRES

Del 25 de setembre al 3 d’octubre
9è Mercat de Lletres d’Igualada
La nova edició del Mercat de Lletres es farà exclusivament als espais interiors de la Biblioteca i serà imprescindible la inscripció prèvia a les activitats, ja que les places seran molt limitades. Per tal d’espaiar-les es faran del divendres 25 de setembre al dissabte 3 d’octubre. Hi participaran autors com Care Santos, Jaume Copons i el col·lectiu d’Autors en ruta, que inclou els escriptors de novel·la històrica Núria Pradas, Màrius Mollà, Glòria Sabaté i Tània Juste.

LLIBRES
Dimecres 7 d’octubre > 19h
Club del còmic: MW, d’Osamu Tezuka
Daniel Rio Romo modera aquest club que vol servir per apropar aquest gènere literari al públic adult i per donar a conèixer l’extens fons de còmic que té la Biblioteca. Per participar-hi cal inscripció prèvia.