Fins al 22 de juny > Al Punt dels lectors
EXPOSICIÓ
Petits paisatges pintats, de Montserrat Oliva Segura
Paisatges de petit format pintats en algun moment de les passejades al voltant d’Igualada o en altres petites sortides. Lloc: 3a planta.

Del 3 al 23 de juny
EXPOSICIÓ
Visca la revolució!
Llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se. Organitza: Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

14 de juny, dilluns, a les 19 h
TALLER DE BIBLIOTERÀPIA
Il·lusió i esperança
La literatura i la prescripció literària ens poden ajudar en aquests temps d’incertesa. Abordarem, entendrem i analitzarem diversos temes de la psicologia a través dels llibres. Per què com va dir Pedro Laín Entralgo: “La lectura ens regala molta companyia , llibertat per ser d’una altra manera i ser més.” Places limitades. Cal inscripció prèvia a b.igualada.c@diba.cat o per telf. 938049077. Lloc: Sala d’actes.
L’organitza: Booklife i Biblioteca

15 juny dimarts, a les 19h
PRESENTACIÓ DE TRADUCCIONS
Una altra vida encara / Mares i fills, de Theodor Kallifatides, publicat per Galàxia Guttemberg.
Presenta Maria Enrich. Amb la presència de la traductora Montserrat Camps. Places limitades. Cal inscripció prèvia a b.igualada.c@diba.cat o per telf. 938049077. Lloc: Sala d’actes.
Organitza: Òmnium Anoia

17 de juny, dijous, a les 7 de la tarda
PRESENTACIÓ DE LLIBRE
Amor d’Iu, de Robert Monzonis
Presenta Josep Maria Solé, amb la presència de l’autor i el prologuistsa David Àvila. Llibre publicat per l’editorial Parcir.

22 de juny, dimarts, a les 18:30h
HORA DEL CONTE
Dones Inventores, a càrrec de Mònica Torra
A través d’un conte farem un repàs interactiu a les dones inventores més rellevants. Adreçat a nens i nenes. Inscripció prèvia (“Registra’t”). Amb motiu de la Mobile Week Igualada

Del 29 de juny al 29 d’agost
CONCURS
Llegir té premi
Aquest concurs té per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves també durant les vacances estiuenques.
Inscripcions: Del 28 de maig al 28 de juny a: www.llegirtepremi.cat
Organitzen: Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb Legiland.

25 de setembre, dissabte
MERCAT DE LLETRES
L’objectiu del Mercat és promoure la lectura, la llengua i la literatura, així com donar a conèixer autors catalans i locals i fomentar l’ús de la llengua catalana. El Mercat es desenvolupa en un entorn informal i lúdic, amb activitats per totes les edats però alhora amb un contingut rigorós.
Organitza: Biblioteca Central d’Igualada

[Última actualització: 10/6/2021]