Des de la sala infantil de la Biblioteca us proposem aquests 10 llibres mĂ gics per compartir amb els mĂ©s petits de casa aquestes festes…i tot l’any!

«T-Rex», de Jeanne Willis i Tony Ross. Un conte rimat protagonitzat per un tiranosaure que perd les seves ulleres i això provoca un seguit de catàstrofes.

«Cinc minuts mĂ©s», de Marta AltĂ©s. Un conte ambientat a les vacances de nadal, quan els pares poden compartir mĂ©s estona amb els infants… però a vegades els grans necessiten cinc minuts de descans!

«Verme», de Fernández i González. Un llibre-joc desplegable a doble cara inspirat en el viatge al centre de la terra de Jules Verne. Ens mostra, sense paraules, com viu la tripulació d’una màquina que vol anar al centre de la terra.

«Jim Curious», de Matthias Picard. Un viatge a la jungla en 3 dimensions que despertarà la curiositat de tota la família.

«Un llibre», d’Hervé Tullet. Un clàssic per mirar en família i jugar amb els colors.

«La casa dels ratolins», de Karina Schaapman. Un àlbum ideal per al caliu d’aquestes festes, amb unes fotografies delicioses, de caseta de nines.

«Guaucasso», de Remy Lai. Es tracta d’un còmic molt divertit sobre una nena que farà nous amics gràcies a un gos amb capacitats especials!

«Caramels mĂ gics», de Heena Baek. Des de Corea ens arriba un Ă lbum ben bonic sobre un nen que troba uns caramels que l’ajuden a entendre millor el seu entorn.

«Els bons amics». Conte popular xinès sobre l’amistat i el valor de compartir, protagonitzat per uns animals que s’ajuden per buscar aliments.

«Quan el Grinx va robar el Nadal! », de Dr. Seuss. Tot un clàssic de la literatura infantil que ens porta l’enemic número 1 del Nadal.