tramits en línia

Sol·licitar el carnet de la biblioteca
El carnet de la biblioteca és gratuït. Per obtenir-lo només cal que omplis el formulari corresponent i triïs una biblioteca on passar a recollir-lo amb el teu DNI/NIE o passaport.

Consultar el catàleg Aladí
Si vols saber quins documents pots trobar a la teva biblioteca, pots cercar-los des d’aquí. Es pot limitar la cerca a un subcatàleg o bé a una comarca, municipi o bibliobús.

Consultar els préstecs
En tot moment, pots consultar l’estat dels teus préstecs i activar l’historial de préstecs.

Renovar documents
Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una pròrroga tot accedint a l’espai personal del catàleg Aladí amb el teu número de carnet i el PIN.

Reservar documents
Si busques un document que està en préstec, pots reservar-lo a través del catàleg Aladí. La biblioteca t’avisarà quan retornin el document i podràs passar a recollir-lo.

Pregunta a la Biblioteca
Servei de referència virtual que atén les consultes d’informació dels ciutadans (preguntes de caràcter general i de qualsevol temàtica).

Gestionar l’espai personal 
A “El meu compte” trobaràs les teves dades d’usuari de la biblioteca i totes les operacions que hagis realitzat al catàleg. Hi accediràs amb el número del carnet de la biblioteca i el teu PIN.

Generar/ Modificar un PIN nou del carnet de la biblioteca
Si no recordes quin és el teu PIN, pots sol·licitar-ne un de nou.
Si vols canviar el teu PIN, pots fer-ho un cop validat a l’espai personal del catàleg Aladí.

Actualitzar les teves dades personals
Pots modificar o completar les teves dades de contacte (telèfon i correu electrònic) per tal d’estar informat d’allò que passa a la teva biblioteca.

Reservar un ordinador
Internet i +:  Permet reservar un ordinador per accedir a Internet i a eines d’ofimàtica, i també consultar en línia el resum de la teva activitat.

Proposar una compra
Si necessites un llibre o algun altre document que no és a cap biblioteca de la Xarxa, pots suggerir-ne la compra perquè formi part del fons.

Bústia de suggeriments
Pots enviar els teus comentaris a la Xarxa de Biblioteques Municipals a través d’aquest formulari.