Llibres que parlen del que senten, viuen, pensen, desitgen i somien els joves. El racó d’#històriesvitals t’enamorarà amb històries com aquestes:

històriesmuntatge

  • Defreds forma part de tota una generació d’escriptors joves que han sabut connectar amb els joves. Els seus són llibres a cavall entre la poesia i la prosa poètica, un híbrid de gèneres.
  • Dulcinea (Paola Calasanz) firma algunes d’aquestes novel·les, com latrilogia formada per El día que sueñes con flores salvajesEl día que el océano te mire a los ojos, i El día que sientas el latir de las estrellas.
  • El lenguaje de las olas, de Magela Ronda és una bella història d’amor explicada a través de les il·lustracions d’Esther Gili. Un llibre delicat que convida a la lectura pausada i tranquil·la, a la vora del mar…
  • El Amor y las leyes de Newton: cuaderno de bitácora de un amor a distancia és un altre d’aquests llibres amb l’amor com a protagonista. Els poemes de Irela Perea estan acompanyats per les delicades il·lustracions de Lady Desidia: “Gracias, por llevarte la realidad y traerme el verano. Por decirme bonita aun sin saber cómo era. Por saberme en tu alma, en tu boca. Por besarme con tus palabras aladas para que no tuviera pesadillas”.
  •  Tu y yo nunca fuimos nosotros, de Selam Wearing. Uns poemes plens de sensualitat i humor, amb un toc surrealista.

> Tens alguna idea? Trobes a faltar llibres d’algun  youtuber o it-girls? Envia’ns la teva proposta de compra a través d’aquest enllaç . T’escoltem ;).