10 contes sobre l’autisme

Dimecres que ve,  7 de juny, a les 7 de la tarda a la Biblioteca tindrà lloc una presentació més del llibre 10 anys, 10 contes, un recull de contes sobre les persones que pateixen el trastorn de l’autisme, que ha estat coordinat per la sabadellenca Rosa Serrano, presidenta del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC). Els autors dels relats són Isaac Bosch, Antoni Dalmases, Anna Cabeza, Anna Fité, Àngel Burgas, Imma Cortina, Laura Tejada, Joan Pinyol, Concepción Mostazo i Eva Ferrer, mentre que les il·lustracions les han fet Isaac Bosch, Mercè Arànega, David Castro, Lluïsa Jover, Sole Rodríguez, Arnal Ballester, Aina Pongiluppi, Marta Casals, Josep Maria Rius i Imma de Batlle.

El llibre continua la tasca ingent del després d’una dècada fent visible l’autisme.  10 anys, 10 contes ha estat publicat per l’editorial manresana Zenobita edicions. La presentació comptarà amb les intervencions de la Rosa Serrano; Isaac Bosch, autor del text i de les il·lustracions del conte titulat “Germà gran”, i de l’escriptor capelladí Joan Pinyol, autor del conte “Impressionant”. 

Els clubs infantils, a Òdena

La Biblioteca L’Atzavara d’Òdena acollirà el dijous 1 de juny , a les 6 de la tarda, la festa de final de curs dels Clubs de lectura infantil de les biblioteques de l’Anoia. Entre aquests hi participaran els infants del Club de lectura infantil d’Igualada, conduït per Daniel Rio Romo.

La trobada comptarà amb la presència de l’il·lustrador Xavier Salomó i compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes. Salomó ha il·lustrat nombrosos llibres infantils, com 10 ciutats i un somni, L’amulet de la pluja o Adéu, tristesa.

« Entrades més antigues