Lia Piano i la família feliç

“Planimetria d’una família feliç” és una novel·la singular i única sobre una família extraordinària, la de la pròpia autora. Lia Piano barreja memòries i ficció en aquest llibre que ha rebut nombrosos elogis de la crítica.

“Planimetria d’una família feliç” ens mostra els components d’una família que s’instal·la en una vil·la a Gènova per intentar “normalitzar-se”. El pare obsessionat en construir un vaixell; una mare presumida i somniadora que mai té els peus sobre terra; tres fills que juguen a picar-se i fer-se mal; i una minyona de províncies que els fa anar rectes a tots. Podeu llegir-ne un fragment aquí.

Obres a la segona planta

Des d’avui i durant les properes setmanes la segona planta de la Biblioteca romandrà tancada per les obres d’insonorització que es faran a les sales d’estudi.

No es podrà accedir a la segona planta ni utilitzar els ordinadors d’ús públic que hi ha, però sí que es podran demanar als altres taulells els documents que es troben en aquesta àrea, com els llibres d’història, filosofia i psicologia, guies de viatge i art.

Voluntaris pel riu Anoia

La Biblioteca col·labora amb el projecte Llegim el riu, una iniciativa organitzada pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona per protegir el riu Anoia amb la col·laboració de la ciutadania. Per aquest motiu es busquen voluntaris majors de 16 anys que s’integrin en una sessió de treball de camp per recollir informació sobre l’estat del riu.

La reunió s’ha fet el dijous 14 d’octubre i el dissabte 16, a les 4 de la tarda, els voluntaris participaran a la sortida de camp a l’entorn del riu Anoia, a Igualada, per recopilar informació del seu estat, amb l’ajuda de tècnics municipals i del Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona.

« Entrades més antigues