La directora de la Biblioteca, Montse Lobato Just, ha volgut destacar d’enguany l’augment de les activitats adreçades a públics diversos i la implicació de les entitats i  llibreries, a les qual vol donar les gràcies. Tot plegat ha fet augmentar el públic assistent al Mercat de Lletres. Un Mercat que tampoc hauria estat possible sense l’esforç de tot l’equip de treball de la Biblioteca. Aquesta segona edició consolida la Biblioteca i la plaça de Cal Font com els espais idonis per dur a terme totes aquestes activitats literàries.

L’afluència de públic va ser constant durant tota la jornada i totes les activitats es van omplir. Al matí els autors convidats van ser el filòsof Josep M. Esquirol, Enric Calpena i el col·lectiu literari Lola Palau, format per autors de la Catalunya Central. A la tarda, a més de la presentació de la novel·la eròtica d’Encarna Sant-Celoni i del recital poètic-musical dels germans Cesk i Marc Freixas, Lluís-Anton Baulenas va protagonitzar una interessant xerrada sobre «Pedrolo a 100 per hora». El poeta Feliu Formosa també va poder recórrer l’exposició que la Biblioteca li ha dedicat, així com participar al recital que va fer amb la seva filla Ester, que va servir per cloure el Mercat de Lletres.

Les activitats familiars i infantils són les que van aplegar més participants i una de les més reeixides va ser el taller que van fer els creadors de L’Agus i els monstres, Jaume Copons i Liliana Fortuny, que van seguir un centenar de persones. A la plaça de Cal Font, a més de la carpa literària, es van habilitar uns espais de lectura on, de forma relaxada, els passejants podien asseure’s i fullejar els llibres que hi havia. A més, a la tarda, les membres del Club de lectura de la literatura infantil els van oferir recomanacions a la carta.