La Biblioteca és un dels diversos Punts d’informació turística de l’Anoia. Des d’aquí us recomanem cinc propostes variades per resseguir la tardor a l’Anoia, que trobareu amb moltes altres a la web anoiaturisme.cat.

Castell de Segur de Veciana. El primer document on es parla de Segur és de l’any 1021. Entre el 2015 i el 2022 s’han succeït diverses fases de restauració. Des d’Anoia Patrimoni ofereixen visites guiades.

Paleorutes als Hostalets de Pierola. Aquestes rutes són una proposta d’itineraris interactius que relacionen la paleontologia amb el paisatge existent al nostre territori. Més informació: https://crip.cat.

El Rec de Carme. La ruta ens farà gaudir d’un bosc molt peculiar del vessant de la riera, d’un mirador que ens mostrarà el paisatge sobre el riu i de l’encant del Collet Roig. És una ruta fàcil d’1h 42 min.

Puig Castellar. Des d’un dels punts més alts de l’Anoia (944m), podem veure una panoràmica a cavall de l’Anoia i l’Alt Penedès.

Conjunt de La Tossa de Montbui. Envoltat d’un entorn natural privilegiat, el conjunt arquitectònic de l’ermita de Santa Maria de Gràcia i de la Torre de defensa ens ofereix unes vistes a la Conca d’Òdena i a la serra Miralles-Queralt.