Els CD de Red Pèrill, Crisix i Animalístic són les darreres incorporacions a la Col·lecció Local de Música de la Biblioteca, que conserva i difon el treball dels grups i músics igualadins i anoiencs. Situada a l’Espai Jove s’hi pot trobar música de tots els estils, des del flamenc de Diego Paqué a la música culta de Jordi Savall.

La major part de CD són de pop-rock, tant de formacions actuals com de bandes mítiques ja desaparegudes, com els U-tòpics, Quòniams o Hell’s Kitchen. A més de CD la Biblioteca també té alguns tresors, com els vinils del ja desaparegut grup Matoll (amb Toni Sistaré, Jordi Palau i Marc Vila) i dels The Jerrycans. Aquests darrers són una banda igualadina formada per Ignition Rojas, Eduard Bisbal, Franc Vives, Oriol Salat i Jordi Parés que el 2020 va publicar el seu primer disc «Fuel fragance on a friday night», en què va col·laborar la mítica banda Dogs d’Amour.

La música infantil creada per grups de casa també té el seu espai aquí, amb els sons de Els músics del parc i 2 Princeses Barbudes, entre d’altres. I finalment a l’Espai Jove s’hi ubica el fons Jordi Savall.