Sempre hem viscut al castell, de Shirley Jackson. Dues germanes, un casalot solitari i allunyat del poble, i uns esgarrigosos fets del passat que acabaran sortint a la llum.

Aquesta nit no parlis amb ningú, de Josep Sampere. L’autor igualadí presenta, al més pur estil d’Stephen King, una història angoixant amb una família i un fantasma que els atormenta.

Negorith, d’Ivan Ledesma. Novel·la juvenil protagonitzada per una negorith,  una persona amb uns poders que la fan especial en uns mons poblats per dimonis, àngels, esperits i altres éssers sobrenaturals.

Lo que más me gusta son los monstruos, d’Emil Ferris . Còmic premiadíssim que se centra en la vida d’una nena de deu anys amant de les pel·lícules de terror que viu a la ciutat de Xicago, als anys seixanta, i que decideix investigar el crim de la seva veïna.

El princep de la boira, de Carlos Ruiz Zafón . La nova llar dels Carver està envoltada de misteri perquè encara s’hi respira l’esperit dels antics propietaris, que va morir ofegat. Les estranyes circumstàncies d’aquesta mort només es comencen a aclarir amb l’aparició d’un diabòlic personatge: el Príncep de la Boira.

Fantasma, de Laura Lee-Bahr. Una novel·la de terror calidoscòpica  l’estil dels clàssics d'”Escull la teva pròpia aventura”. La història comença amb la mort d’una jove i la investigació dels fets.

American Psycho, Bret Easton Ellis. Darrera la pel·lícula que va protagonitzar  Christian Bale hi ha la novel·la de Breat Easton Ellis, un clàssic del terror protagonitzada per un ric home de negocis que es transforma en un macabre assassí a sou.

Dentro de la noche, d’Eduardo González. Còmic que recull onze històries inquietants i estranyes que tenen lloc a la nit. L’autor i il·lustrador juga amb els llums i ombres per crear una atmosfera inquietant.

Una cabeza llena de fantasmas, de Paul Tremblay. La família Barrett entra en crisi quan la filla de catorze anys sembla embogir d’esquizofrènia i decideixen practicar-li un exorcisme.

Muntatgeinquietants