La música prendrà  tot el protagonisme en l’agenda de novembre de la Biblioteca. Coincidint amb la celebració, el 22 , de la patrona dels músics, Santa Cecília, s’han organitzat concerts i exposicions a l’entorn dels músics de casa. Diego Paqué actuarà aquest divendres  a les 7, amb un espectacle que compta amb la participació de Laia Casas, David Pozón, Llorenç Peris i Leonor Paqué.

I d’un músic consolidat a un músic novell, amb el concert que oferirà el jove igualadí Joaquim Font el divendres 18, a 2/4 de 8. S’emmarca dins «El meu primer concert», una nova iniciativa que ha engegat la Biblioteca per donar l’oportunitat a joves intèrprets que vulguin actuar per primera vegada en públic. Finalment, el dijous 24 de novembre, i en el marc del Cicle cultural de tardor organitzat per la Coral de Santa Maria, aquesta coral i l’Agrupació Coral la Llàntia pujaran a l’escenari per interpretar les seves cançons.

El cicle d’exposicions «Els nostres músics» es dedica aquest any a la pianista i compositora igualadina Paquita Madriguera (1900-1965). Aquesta artista va començar les seves passes en el món de la música als cinc anys, amb el seu primer concert i va tenir una gran projecció internacional, ja que va viure a Nova York, Montevideo i Suïssa, entre d’altres indrets.. La mostra es podrà visitar del 16 de novembre al 9 de desembre al vestíbul. L’altra exposició musical  serà la dels 140 anys de l’Agrupació Coral La Llàntia, del 3 al 30 de novembre.