Què pots trobar?

GeneralP1080449
Obres de referència generals i especialitzades: enciclopèdies, diccionaris, atles, cronologies, directoris, guies, anuaris i estadístiques.

Coneixements: filosofia, psicologia i ciències ocultes, religió i mitologia, ciències socials (economia, dret, educació…), filologia i idiomes, ciències (física, química, biologia, medicina, tecnologia…), arts, esports, lleure, història, geografia, viatges i biografies.

Ficció
Novel·la per adults, novel·la juvenil, poesia, teatre i còmics. Narrativa en altres llengües. Llibres de lectura fàcil. Novel·les en lletra gran.

Infantil
Llibres, audiovisuals i revistes sobre temes diversos i contes per a infants classificats per edats fins als 13 anys.

Racó de les famílies
Secció de la biblioteca adreçada especialment als pares, mestres i educadors en general. Ofereix informació relacionada amb els infants a través de fons documental de temàtiques diverses (educació, salut, alimentació, informació per edats, literatura infantil…) i revistes especialitzades.

Audiovisuals
DVDs documentals i pel·lícules i CDs de tots els estils musicals.

Diaris i revistes generals i especialitzades
Amb més de cent publicacions.

Col·lecció local
Documents en diferents formats (llibres, diaris, revistes, petit imprès, etc.) que fan referència a la comarca de l’Anoia, així com obres escrites per autors locals. Les revistes i diaris de la col·lecció local estan digitalitzats a text complet. Descarrega’t el llistat de Premsa igualadina [pdf]

Catàleg Aladí 

Col·leccions especials

Novetats

Donatius