Des de la ciència, la filosofia, la metafísica o la religió s’ha intentat explicar al llarg dels anys l’origen de l’univers i de la humanitat. Teories i idees que arriben a nosaltres a través dels llibres, com aquestes tres novetats editorials que trobareu a la Biblioteca i que ens conviden a reflexionar. I molt.

Dios. La ciencia, las pruebas. Un exhaustiu treball escrit pels dos apassionats de la ciència, Michel-Yves Bolloré i Olivier Bonnassies, que aporta nombroses proves de l’existència d’un déu creador, des d’àmbits tan diversos com la física, la cosmologia o la filosofia.

La dimensió humana. Neurones i salms. El doctor Jaume Duran reflexiona sobre l’essència de l’ésser humà i la seva relació amb l’univers.. Els diferents marcs filosòfics han cercat els seus orígens i la seva relació amb l’univers i les deïtats. 

Breve historia del mundo. David Baker diu al pròleg  que “quan observem el cel nocturn no estem mirant l’univers: som l’univers que es mira a si mateix”. Un llibre preu però intens per viatjar cap al passat…i mirar cap al futur.