• El meu germà persegueix dinosaures: la història d’en Giovanni, un nen amb un cromosoma de més de Giacomo Mazzariol. És una novel·la juvenil, escrita en primera persona, gairebé una autobiografia. Els pares d’en Giacomo un dia expliquen als seus fills que tindran un germà que serà molt especial. Ell, al principi, ja veu que no serà l’heroi que es pensava, més endavant el nega i després hi queda atrapat, enganxat literalment.El Giovanni és lliure, tan lliure com voldria ser en Giacomo… I tan lliure com voldríem ser qualsevol de nosaltres.
  • La memòria de l’arbre, de Tina Vallés. Una delicada novel·la poètica sobre la memòria i els records que ens endinsa en l’univers familiar d’un avi que té principi d’alzheimer. A través de la relació amb el seu net mantindrà vius els seus records.
  • El millor lloc del món és aquí mateix, de Francesc Miralles i Care Santos. Dos grans noms de les lletres catalanes s’alien per crear aquesta faula màgica en què una noia descobrirà com recuperar el somriure després de la tràgica pèrdua dels seus pares.
  • Hygge : la receta de la felicidad : cómo disfrutar más con lo que ya tenemos, de Marie Tourell Søderberg. Una xocolata calenta compartida amb els amics, llegir una estona embolcallat en una manta al racó del sofà, fer un pastís plegats… Les petites coses són les que més ens omplen. Als països nòrdics això és coneix com a “hygge”.
  • Tothom hauria de ser feminista, de  Chimamanda Ngozi Adichie. Un llibre per empoderar-se i conèixer els conceptes bàsics que han de servir per liderar la revolució feminista.
  • De quin color és un petó?, de Rocio Bonilla. Un àlbum il·lusrat per compartir en família protagonitzat per una simpàtica nena que vol investigar de quin color són els petons: vermells, grisos, blaus? Amb la seva mare trobarà la resposta.
  • Querida tía Agatha, de Beatriz Martín Vidal. Un delicat conte ambientat a l’època victoriana que mostra com les coses més comuns poden ser també les més extaordinàries.
  • El día que el bus volvió a partir sin ella, amb guió de Beka i dibuixos de Marko. Un còmic zen, que a mode de paràbola explica la història d’una noia sensamb una vida avorrida i gris que no acaba de trobar el seu lloc al món.
  • Llegendes de l’Anoia, de Gener Aymamí Domingo. Un recull de llegendes transmès per la tradició oral, vinculades a la nostra comarca i que ara s’agrupen en aquest llibre classificats en diversos temes on o amb qui tenen relació: coves, avencs, castells, personatges històrics…
  • La màgia de l’ordre, de Marie Kondo. El bestseller de la llar et dóna el millor consell: no cal guardar el que no és necessari.  De manera senzilla i entenedora aquest llibre t’ajuda a mirar amb uns altres ulls la teva llar, i, de retruc, el teu interior.
  • 97884159756189788416588404hygge

descarga