Amb aquestes activitats gratuïtes, la Biblioteca vol convertir-se en un espai d’experimentació i creativitat per als seus usuaris per tal d’esperonar la imaginació, la creativitat i la innovació en els àmbits artístic, científic, tecnològic i de lectoescriptura. Les inscripcions ja són obertes i s’han de fer a la mateixa Biblioteca fins a uns dies abans que comenci l’activitat, ja que les places són limitades.

Taller d’escriptura de records
Com s’explica el significat d’un moment únic? Com afrontar portar al paper moments íntims i gent estimada? Es poden realment escriure records mig oblidats o somnis? Dissabtes 21 i 28 d’abril, a les 10 del matí. A càrrec de Laboratori de Lletres.

Contes interactius
A través d’aquesta activitat els infants descobriran l’apassionant món dels contes interactius, contes plens de vida. Viuran històries a on podran ser els protagonistes. Experimentaran moments màgics de descoberta d’emocions i sentiments. Contes sobre valors i rols socials, contes per a descobrir l’amistat, l’enveja, la companyia, la separació, la mort, contes clàssics… Adreçat a infants de 3 a 12 anys i famílies. Dilluns 23 d’abril, a les 6 de la tarda. A càrrec de Qpertin.

Els BiblioLabs s’estan desenvolupant a diverses biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, promoguts per Diputació de Barcelona i responen a la voluntat de caminar cap a un nou model bibliotecari.