Com hem de parlar per què els fills escoltin i com hem d’escoltar perquè els fills parlin, d’Adele Faber i Elaine Mazlish. Llibre escrit a dues mans per aquestes dues especialistes que, de manera molt gràfica i il·lustrada, expliquen situacions viscudes per un munt de famílies i donen pautes per canviar la forma de relacionar-se.

Educar en el asombro, de Catherine L’Ecuyer. proposa grans dosis de sentit comú per recuperar la mirada infantil capaç de meravellar-se per tot. Després d’aquest volum també va publicar Educar en la realidad.

Com una novel·la, de Daniel Pennac. Aquests escriptor i professor de literatura es proposa que els adolescents perdin la por a la lectura. Un llibre escrit en clau de monòleg desenfadat i apassionat alhora que ha esdevingut una obra de referència per estimular el plaer pels llibres.

Educa’m bé. 100 respostes per a mares i pares preocupats, de Montse Domènech. Els horaris, els comportaments, la gelosia, els estudis… La pedagoga i psicòloga Montse Domènech dona pautes per tractar aquestes problemes de manera senzilla i eficaç. La clau? Sentit comú i afecte, diu.

Baby-led weaning, de Begoña Prats. Es tracta d’un mètode d’alimentació per a nadons a partir de sis mesos en què se’ls dóna per menjar aliments sòlids que poden començar a menjar solets. Inclou 70 receptes.

1540-1