Fer ben viva la poesia, que es llegeixi, es reciti, es comparteixi entre petits i grans. La Biblioteca dedica el mes de març a difondre aquest gènere literari entre els lectors, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març. D’aquesta manera també dona a conèixer el fons de poesia, format per uns 5.000 llibres. L’acte central serà l’espectacle “Un tast d’Odissea”, amb Cinta Massip (veu) i Toti Soler (Guitarra), i es farà el divendres 18 a les 7. L’entrada és gratuïta però cal reservar-la a través del portal www.tiquetsigualada.cat.

Durant tot el mes la Biblioteca compartirà amb els seguidors d’Instagram un poema cada nit, amb una selecció de versos per a grans i petits, on s’inclouen l’obra de poetes locals. A més, Joan Margarit i el seu llegat literari serà el protagonista de la parada de “L’autor del mes”, a la tercera planta.

Aquestes propostes se sumen al Club de poesia de la Biblioteca, que es va posar en marxa l’any passat per donar visibilitat a aquest gènere literari i apropar l’obra de poetes de tots els temps al públic en general. Les trobades es fan el dissabte al matí, cada mes i mig aproximadament, i les modera Ivan Closa Martínez. Concretament, el dissabte 19 de març, comentaran Maria Mercè Marsal.