La nova Guia de novetats de  juny inclou una selecció de llibres de coneixements que seran útils per a tots els membres de la família. Per als més petits dos nous llibres de la col·lecció Dummies junior: Crea animaciones digitales i Construye tus propios robots. I per al lector volums de bellesa  com EcoDaisy: cosmética natural i Que se le van las vitaminas! i el pràctic Mejora tus ingresos!. També destaquen el nou llibre de Baltasar Garzón, La indignación activa, i el llibre que ha dedicat Carlota Benet al seu pare, Josep Maria: Papitu. El somriure sota el bigoti.

Per als joves superlectors un munt d’històries interessants com el nou llibre del youtuber Javier Ruescas, Prohibido creer en historias de amor, Invisible d’Eloy Moreno i  A 677 km de casa, de Mark Lowery, entre d’altres. Els lectors de thrillers a la guia en trobaran un bon grapat: Aún está oscuro, de Sílvia Coma i els nous títols de la Mary Higgins Clark, Mai més sola, i del Benjamin Black, Pecat.

I en cinema destacar dues adaptacions: la del primer volum de la trilogia del Baztan, El guardián invisible, i La piel fría, basada en la reeixida novel·la d’Albert Sánchez Piñol.