Les autores de còmics omplen prestatges sencers de biblioteques i llibreries. Llegir-les és endinsar-se en un univers femení que combina humor, ironia, realisme i intimisme. Des de la Biblioteca us proposem aquests noms:

Agustina Guerrero

Aquesta dissenyadora gràfica i il·lustradora ha creat un dels personatges més coneguts i entranyables del còmic femení. Es tracta de la Volàtil (alter ego de l’autora): una dona jove plena de dilemes existencials.

Anna Penyas

La il·lustradora valenciana Ana Penyas va ser, l’any 2018, la primera dona en guanyar el Premi Nacional de Còmic amb l’esplèndida «Estamos todas bien».

Raquel Riba Rossy (Lola Vendetta)

La igualadina Raquel Riba Rossy s’ha convertit en una icona de l’empoderament femení amb el seu personatge de Lola Vendetta.

Camille Jourdy

L’autora francesa es va donar a conèixer amb la trilogia de «Rosalie Blum», una crònica sobre els depressius de províncies escrita amb una ironia tendre i subtil.

Raina Telgemeier

Els còmics infantils d’aquesta autora nordamericana retraten una infància tendra i divertida, amb uns protagonistes amb què el lector s’hi sentirà molt identificat.