El juny de l’any 2015 va entrar en funcionament l’eBiblio,  i al llarg d’aquest quatre anys els usuaris amb carnet de la Biblioteca s’han descarregat més de 4.700 documents i els han pogut llegir des de qualsevol dispositiu mòbil.

L’eBiblio és gratuït, fàcil d’utilitzar, en poden gaudir persones de totes les edats  i a totes les hores del dia. Ofereix un catàleg de més de 8.000 títols que es poden descarregar o llegir al núvol des de qualsevol dispositiu mòbil. Per utilitzar el servei només cal tenir el carnet d’usuari de la Biblioteca. La lectura es pot fer des dels ordinadors, ereaders, mòbils i tauletes. En el cas d’aquests últims dispositius hi ha l’opció de descarregar-se l’app gratuïta. El préstec del document digital és de 21 dies, i, com en el sistema presencial, també es poden fer reserves, valorar títols o fer-se llistes de favorits. A l’eBiblio s’hi poden trobar des de novetats cada setmana a tries temàtiques concretes, així com les lectures de batxillerat i accés a bases de dades. El lector pot navegar per les diverses temàtiques: arts, medicina i salut, ciència i tecnologia, humanitats, oci i temps lliure, infantil i juvenil, ficció, etc.

Des de la Biblioteca s’ofereix atenció personalitzada i formació a mida per aprendre a treure el màxim de profit a l’eBiblio. Així, tant el lector que vulgui iniciar-se en la lectura digital com l’usuari que ja l’utilitzi i tingui preguntes concretes, es poden adreçar a qualsevol taulell de treball per resoldre dubtes.