Un rodet de fil blau, d’Anne Tyler. L’Abby i el Red s’han fet grans de cop. La irrupció de la vellesa i la malaltia provoca en els fills i nets una “revolució familiar”. Anne Tyler fila amb tendresa i un toc d’humor aquesta història que podria ser la de moltes famílies.

El llibre dels Baltimore. Segona novel·la de Joël Dicker que recrea els anys d’infància i joventut dels cosins de la família Baltimore, amb les seves alegries i penes.

El jardí oblidat, de Kate Morton. La Cassandra hereta de la seva àvia Nell una cabanya en terres escoceses. El seu misteriós jardí amaga el secret de la família de la Nell. Dues trames paral·leles plenes d’intriga en què s’entrellacen els fils d’aquesta família.

El silenci de les vinyes, de Gisela Pou. El Penedès i el món del cava és l’escenari d’aquesta novel·la amb tints dramàtics sobre la família Brucart i el tràgic succés que marcarà la vida dels seus membres.

L’extraordinària família Telemacus, de Daryl Gregory. Una comèdia ambientada a cavall entre els anys setanta i els nostres dies, protagonitzada pels membres d’una família que va triomfar mostrant les seves habilitats pels escenaris del país.

Agua salada, de Charles Simmons.  La família del jove Michael es disposa a passar unes altres vacances familiars idíl·liques en una remota illa de l’Atlàntic. La sobtada mort del pare i l’aparició del primer amor faran d’aquest estiu un temps completament diferent.

Tiempo de arena, de Dulce Chacón. Una apassionant intriga familiar amb tres germanes com a protagonistes de la història, que transcorre entre el passat i el present.

Un any i mig, de Sílvia Soler. Uns pares acabats de jubilar decideixen fer una trobada familiar amb els seus quatre fills, que es troben escampats per mig món.

Els dies sense glòria, de Sílvia Alcàntara. L’escriptora d'”Olor de colònia” canvia de registre amb aquesta història més intimista protagonitzada per la família de la Glòria. Una família com qualsevol altra.

Muntatgefamilies