La Biblioteca i les Llars d’infants municipals d’Igualada organitzen durant el curs escolar aquests tallers que compten amb la presència de diversos especialistes. El primer taller de la temporada es fa el dimecres 7 d’octubre , a 2/4 de 4 de la tarda, a la llar d’infants L’Espígol i servirà per parlar de la música, amb la contacontes Anna Garcia i la professora de música Glòria Tomàs.

El segon taller tindrà lloc el dimecres 21 d’octubre al mateix lloc i hora i els assistents compartiran experiències a l’entorn de  la criança natural. En aquesta ocasió hi serà present l’infermera i llevadora M.Teresa Moncunill. També es parlarà del llibre “Per què és tan bona la llet de la mama?”, de Sara Freixedas i Mercè Aranda.

Els assistents a aquestes trobades reben un punt de llibre de la Biblioteca amb lectures recomanades. Els tallers se sumen a les propostes que la Biblioteca fa enfocades a les famílies. En aquest sentit a la sala infantil hi ha el Racó de pares, amb tot de recursos pensats específicament per a ells.