Defreds és un dels autors que estrenen el nou Tendències de l’Espai jove de la Biblioteca, a la planta baixa. Ell forma part de tota una generació d’escriptors joves que han sabut connectar amb lectors, sobretot els joves. Els seus són llibres a cavall entre la poesia i la prosa poètica, un híbrid de gèneres a través dels quals es capbussa en els sentiments.

Dulcinea (Paola Calasanz) firma algunes d’aquestes novel·les plenes d’#històriesvitals, com la trilogia formada per El día que sueñes con flores salvajes; El día que el océano te mire a los ojos, i El día que sientas el latir de las estrellas.

El lenguaje de las olas, de Magela Ronda és una bella història d’amor explicada a través de les il·lustracions d’Esther Gili. Un llibre delicat que convida a la lectura pausada i tranquil·la, a la vora del mar…

El Amor y las leyes de Newton: cuaderno de bitácora de un amor a distancia és un altre d’aquests llibres amb l’amor com a protagonista. Els poemes de Irela Perea estan acompanyats per les delicades il·lustracions de Lady Desidia: “Gracias, por llevarte la realidad y traerme el verano. Por decirme bonita aun sin saber cómo era. Por saberme en tu alma, en tu boca. Por besarme con tus palabras aladas para que no tuviera pesadillas”.

I més poesia amorosa, encara, de la mà de Selam Wearing i el llibre Tu y yo nunca fuimos nosotros, o Sònia Bartolomé amb el poemari Apaga y vete tú.

 

històriesweb